CMS Gesundheit Versicherung Austausch http://deutschpillen.com/erektile-dysfunktion/viagra-bestellen/ Gruppe Gesundheit psychische Gesundheit
U bevindt zich in: DiÇa Design > Webdesign
WEBDESIGN

DiÇa Design ontwerpt, restyled, vult, onderhoud en beheert websites voor een uiteenlopend klantenbestand. 

Wij vertalen een briefing, communicatieplan of ruw idee naar goed scorende websites en shops met frisse, onderscheidende looks en met telkens een geheel eigen ontwerp & uitstraling. Dus voor iedere opdrachtgever een passend en uniek website ontwerp. Natuurlijk denken we graag mee over inhoud en plan. Webdesign vanaf scratch tot en met technische realisatie. Voor website beheer maken we gebruik van een flexibel en krachtig Content Management Systeem (GCMS). Een verademing om mee te werken en schaalbaar naar elk project. 

Het traject
Voor kleine sites is een korte briefing voldoende om ons in staat te stellen het ontwerp te realiseren en de website te bouwen. Bij grotere projecten maken we een projectplan om open eindjes te voorkomen en functionaliteit duidelijk te beschrijven. We werken altijd op offertebasis. 

Fase 1
Meteen daarna starten we met de eerste webdesignfase. Dit is het conceptuele/creatieve traject waarin het website-ontwerp zijn vorm krijgt. In dit creatieve resultaat zijn natuurlijk de wensen van de opdrachtgever volledig terug te vinden. Onze dienstverlening staat dus op de eerste plaats in het teken van passende vormgeving en optimale communicatie en in het vervolgtraject ten diensten daarvan. De juiste 'verpakking' van de boodschap en hoe deze boodschap optimaal over te brengen is onze ultieme uitdaging. Ons motto is dus: vorm volgt inhoud en techniek sluit daarop aan.

Fase 2
Daarna volgt de HTML fase waarin pixelprecies de website templates worden gebouwd. Hiervoor werken wij samen met GoMotion. Een goed concept en ontwerp verdient per slot van rekening ook goede codering. Onze websites en shops zijn uiteraard compatible met alle gangbare browsers.

Fase 3
Wij nemen het stokje weer over van Gomotion en vullen de website met tekst- en beeldmateriaal. Tijdens deze fase spreken we af voor een GCMS uitleg, waarna u vervolgens zelf uw site kunt bewerken en onderhouden.

Beeld zegt meer dan woorden, we hebben daarom een uitgebreide portfolio ingericht.


FACEBOOK
CONTACT
Dica Design

Fuchsiastraat 2, Den Haag

Dica Design

070 - 212 89 54

Dica Design

06 - 81 69 00 66

Dica Design
Dica Design
Dica Design
TWITTER
DIÇA DESIGN
KVK 27198560
BTW NL145763997B01
© 2018 DiÇa Design