CMS Gesundheit Versicherung Austausch http://deutschpillen.com/erektile-dysfunktion/viagra-bestellen/ Gruppe Gesundheit psychische Gesundheit
U bevindt zich in: DiÇa Design > Webdesign > Restyling
RESTYLING

Kan uw website wel een opfrisbeurt gebruiken?
Uw website restylen biedt u de mogelijkheid uw website te voorzien van een nieuw en fris uiterlijk. Op het internet gaan de ontwikkelingen sneller dan waar dan ook, waardoor het van belang is altijd up-to-date te blijven. Wij kunnen uw website restylen, om deze volledig op te bouwen aan de hand van de laatste technologische innovaties en trends binnen het ontwerp. Zo kan uw website er gemakkelijk weer een aantal jaar tegenaan en spreekt deze uw bezoekers uitstekend aan.

Ons Content Management Systeem
DiÇa Design kan uw website restylen en maakt gebruik van het GCMS (Content Management Systeem) van Gomotion. Op die manier blijft het uiterlijk van uw website netjes behouden, maar wordt er achter de schermen een handig systeem ingebouwd. Met behulp van het GCMS bent u namelijk in staat uw eigen website te beheren, zelfs wanneer u nauwelijks over technische kennis beschikt. Zo kunnen wij uw website restylen om een gedegen fundament te leggen, terwijl de uitstraling van uw website hetzelfde blijft. Uw bezoekers merken dan ook niets van deze toevoeging, maar u kunt vanaf dat moment zelf uw website gaan beheren of onderhouden.

Eerlijk advies en persoonlijke aandacht
Wanneer wij uw website restylen zorgen we voor kwalitatief uitstekende oplossing. DiÇa Design gaat echter verder, door u ook een eerlijk advies te geven op basis van de bestaande mogelijkheden. Zo ontvangt u de voor u beste oplossing, ook wanneer dat betekent dat het restylen van de website eenvoudiger dient te gebeuren om kosten te besparen. We treden altijd in overleg met u, om uw wensen goed te leren kennen voordat we aan de slag gaan. Vervolgens gaan we uw website restylen op basis van uw voorkeuren, zodat u uiteindelijk een beter werkende en / of frisse website ontvangt waar u weer jaren mee vooruit kunt.

Om u een indruk te geven van door ons ontworpen of gerestylde websites kunt u onze uitgebreide portfolio bekijken.


FACEBOOK
CONTACT
Dica Design

Fuchsiastraat 2, Den Haag

Dica Design

070 - 212 89 54

Dica Design

06 - 81 69 00 66

Dica Design
Dica Design
Dica Design
TWITTER
DIÇA DESIGN
KVK 27198560
BTW NL145763997B01
© 2018 DiÇa Design