CMS Gesundheit Versicherung Austausch http://deutschpillen.com/erektile-dysfunktion/viagra-bestellen/ Gruppe Gesundheit psychische Gesundheit
U bevindt zich in: DiÇa Design > Aanbod > Nieuwsbrieven / E-cards
NIEUWSBRIEVEN / E-CARDS

Hoe blijft uw bedrijf op het netvlies van uw klanten? En trekt u meer bezoekers naar uw website? Een digitale nieuwsbrief is de perfecte oplossing. Voordelig, persoonlijk en snel. Het succes is door de uitgebreide statistieken direct meetbaar. Iedere klik is inzichtelijk. Hierdoor krijgt u ook steeds meer inzicht in wat wel en niet werkt. Zo voert u steeds gerichter campagne. En behaalt u steeds betere resultaten!

Nieuwsbrief ontwerp
U krijgt van ons een onderscheidend ontwerp op maat. Afgestemd op uw huisstijl. Zo is uw nieuwsbrief aantrekkelijk en herkenbaar. We zorgen voor gebruiksgemak en zetten in op conversie. Het template is voor iedere nieuwsbrief te gebruiken. U hoeft alleen nog maar de inhoud te veranderen.

Techniek
Het ontwerp zetten we om naar een werkende nieuwsbrief. De websites die wij realiseren werken met het concentmanagementsysteem GCMS. In GCMS zit tevens een mailmodule waar wij het ontwerp voor u in kunnen plaatsen. Heeft u echter geen GCMS website, dan kunt u gebruik maken van diverse e-mailmarketing aanbieders: zoals e-mark, en budgetmailer. Het resultaat ziet er dankzij een goed en mooi ontwerp professioneel uit.

Wilt u binnenkort een nieuwsbrief sturen naar uw doelgroep?
Maak dan nu een afspraak via ons contactformulier of bel 070 2128954. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Hieronder een impressie van door DiÇa Design ontworpen nieuwsbrieven & e-cards. 


FACEBOOK
CONTACT
Dica Design

Fuchsiastraat 2, Den Haag

Dica Design

070 - 212 89 54

Dica Design

06 - 81 69 00 66

Dica Design
Dica Design
Dica Design
TWITTER
DIÇA DESIGN
KVK 27198560
BTW NL145763997B01
© 2018 DiÇa Design