CMS Gesundheit Versicherung Austausch http://deutschpillen.com/erektile-dysfunktion/viagra-bestellen/ Gruppe Gesundheit psychische Gesundheit
U bevindt zich in: DiÇa Design > Aanbod > Flyers
FLYERS

Tegenwoordig gebruiken steeds meer ondernemers hun website als middel om hun (potentiële) klanten te informeren over hun bedrijf. Ondanks die ontwikkeling is de flyer nog steeds een goed alternatief om uw klanten kennis te laten maken met uw producten en diensten. Een flyer wordt gebruikt als een uitnodiging voor bijvoorbeeld een tentoonstelling, expositie, concert of een campagne.

Het grote voordeel van een flyer is, dat u deze in een grote oplage kunt laten produceren, daar de kosten per stuk erg laag liggen. Op deze manier heeft u veel promotiemateriaal, wat met name tijdens een beurs of een flyeractie op straat erg handig kan zijn. Des te meer flyers u namelijk uitdeelt, des te meer potentiële klanten u bereikt!

DiÇa Design zorgt voor een duidelijke en herkenbare vormgeving met een uniek en op uw evenement afgestemd concept die bij uw bedrijf en uw doelgroep past.

Interesse in het laten ontwerpen en/of drukken van een flyer?
Verstuur een geheel vrijblijvende aanvraag via ons contactformulier of bel 070 2128954.

Hieronder een impressie van door DiÇa Design ontworpen flyers. 


FACEBOOK
CONTACT
Dica Design

Fuchsiastraat 2, Den Haag

Dica Design

070 - 212 89 54

Dica Design

06 - 81 69 00 66

Dica Design
Dica Design
Dica Design
TWITTER
DIÇA DESIGN
KVK 27198560
BTW NL145763997B01
© 2018 DiÇa Design