CMS Gesundheit Versicherung Austausch http://deutschpillen.com/erektile-dysfunktion/viagra-bestellen/ Gruppe Gesundheit psychische Gesundheit
U bevindt zich in: DiÇa Design > Info > Faq's
FAQ'S

Wat hebben jullie voor klanten?
Onze opdrachtgevers lopen uiteen van particulier of eenmanszaak tot groot bedrijf om wat specifieker te zijn: van klusje tot flink project.

Ik zie geen tarieven op de site?
Dat klopt, ontwerpen is een dienstverlenend maatwerk proces dat geheel is afgestemd op de specifieke wensen van u als opdrachtgever. Daardoor zullen zowel de omvang als de kosten per project variëren. Zodra wij uw wensen kennen, kunnen wij u vrijwel direct een offerte toesturen, zodat u vooraf altijd weet waar u aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan.

Hoezo de naam DiÇa Design?
In 2001 verzonnen om de samenwerking tussen Daniel Nutbeij & Christel Leegstra te symboliseren. Typografie is de basis van DiÇa Design, dus spelen met letters: hun initialen gevolgd door de eerste klinker van de ander en de cedille - als mooi grafisch element - toegevoegd.... om een lang verhaal kort te maken .... we vinden dat het wel lekker bekt.

Wat als ik het gemaakte ontwerp niet mooi vind?
Een ontwerp is en komt er niet zomaar. Tijdens een grondige briefing bespreken we samen uw wensen en verwachtingen; waarbij we aan de hand van stijlvoorbeelden zullen bekijken wat u wel of niet aanspreekt. Aansluitend ontvangt u ter verificatie een heldere terugkoppeling en zal er tijdens het ontwerpproces steeds voldoende gelegenheid zijn om te reageren op de ontwerpen, die in dialoog met u ontstaan. Het is daarmee in feite onmogelijk dat u het eindresultaat niet mooi zult vinden.

Schrijven jullie ook teksten?
Hoewel wij onze creatieve gedachten zeer graag 
tekstueel tot uiting brengen. En we onze passie voor schrijven zéker ten gunste van jouw communicatiemiddelen zullen inzetten door: een pay-off voor u te bedenken, u te verrassen met een mooie pakkende titel voor een brochure, aangeleverde teksten zeer kritisch bekijken en de redactie van uw communicatiemiddel(en) voor u kunnen verzorgen. Zullen wij voor het schrijven van grote hoeveelheden tekst een beroep doen op een van onze tekstschrijvers.

Als ik drukwerk bij jullie laat ontwerpen, moet het dan ook via jullie laten drukken?
Nee, u heeft een volledig vrije keuze welke diensten u van ons afneemt en dus ook waar en hoe u het uiteindelijke drukwerk laat vervaardigen. Echter raden wij u wél aan om de professionele drukwerkbegeleiding door ons te laten verzorgen, om teleurstellingen ten aanzien van de uiteindelijke drukwerkkwaliteit te voorkomen! 

Wat is DPI?
Bij het aanleveren van bestanden kom je snel de term ‘DPI’ tegen. Als je een afbeelding wilt laten drukken, moeten deze van een bepaalde resolutie zijn. DPI staat voor Dots Per Inch en geeft het aantal beeldpunten per 2,54 cm weer. Om een afbeelding scherp af te kunnen drukken moet de DPI-waarde voldoen aan de opgestelde richtlijnen: 300 DPI voor regulier drukwerk en 150 DPI voor grootformaat drukwerk (spandoeken, canvas e.d.). Wanneer je een lagere DPI-waarde hanteert, bestaat de kans dat de afbeelding onscherp is. Indien je een bestand met een hogere DPI-waarde aanlevert, zal deze terug worden geschaald naar 150 of 300 DPI.  

Wat is het verschil tussen een ontwerp- en een reclamebureau?
Hoewel er natuurlijk een gemeenschappelijke deler is, kan grofweg worden gezegd dat: een reclamebureau zich vooral richt op ‘adverteren’, terwijl een ontwerpbureau zich richt op ‘informeren’. Denk daarbij bijvoorbeeld aan boeken, plattegronden en bijsluiters: waar de effectieve en inzichtelijke overdracht van de informatie centraal staat. Daarbij ontwerpt een reclamebureau vooral vanuit een marketingstrategie, terwijl een ontwerpbureau de nadruk op design esthetiek zal leggen. Een ‘stijl’ die vanwege zijn hogere waarde van bezieling en authenticiteit, overigens steeds populairder wordt!

Kan ik ook in de avond of tijdens het weekend bellen?
U kunt ons natuurlijk altijd bellen. Helaas kunnen wij u niet altijd persoonlijk te woord staan. Tijdens kantooruren proberen we altijd bereikbaar, te zijn, maar buiten kantoortijden krijgt u een antwoordapparaat te horen. Als u uw naam en telefoonnummer inspreekt, bellen wij u de eerstvolgende werkdag terug.
 

Staat uw vraag er niet bij?
Wij zouden heel graag van u vernemen wat uw vraag is en zullen deze met alle plezier beantwoorden! 
 

FACEBOOK
CONTACT
Dica Design

Fuchsiastraat 2, Den Haag

Dica Design

070 - 212 89 54

Dica Design

06 - 81 69 00 66

Dica Design
Dica Design
Dica Design
TWITTER
DIÇA DESIGN
KVK 27198560
BTW NL145763997B01
© 2018 DiÇa Design