CMS Gesundheit Versicherung Austausch http://deutschpillen.com/erektile-dysfunktion/viagra-bestellen/ Gruppe Gesundheit psychische Gesundheit
U bevindt zich in: DiÇa Design > Fotografie > Digitale Beeldbewerking
DIGITALE BEELDBEWERKING

Wij bewerken persoonlijk foto’s in opdracht. In principe kunnen alle foto’s bewerkt worden. Heel geschikt zijn oude familiefoto’s en portretfoto’s. U kunt ook een collage laten maken waarin meerdere foto’s worden verwerkt. Bijvoorbeeld voor een persoonlijke en originele uitnodiging, een geboortekaartje of een fotocollage van uw bedrijfsuitje. Iemand ontbrak op de groepsfoto? Wij "photoshoppen" die persoon er alsnog voor u in!

De bewerkte foto’s van DiÇa Design zijn zeer geschikt als cadeau, bijvoorbeeld voor een bijzondere gelegenheid zoals een verjaardag, bruiloft of jubileum. Maar natuurlijk kunt u ook uzelf trakteren.

Op zoek naar een prachtige poster, foto op canvasdoek of een hele fotobehang wand voor op de kinderkamer? 
Uw kind in zijn of haar eigen droomwereld! Als een echte prinses in toverland, als een piraat die waakt over zijn schat of als een coureur in een Ferrari, misschien wel als kabouter op een rood met witte paddestoel, alles is mogelijk, laat de fantasie de vrije loop.

U levert een mooie foto aan en een gewenst thema en wij 'photoshoppen' er een droombeeld van. 
Hoge kwaliteit prints op canvas en behang in elk gewenst formaat!

Een schilderij met fotobewerking
Een schilderij in opdracht laten maken is niet goedkoop. Door foto’s digitaal te bewerken kan in relatief korte tijd een waar kunstwerk worden gemaakt. U heeft hierdoor voor weinig geld een uniek schilderij van uw eigen geliefde foto.

Wilt u een origineel relatiegeschenk? Laat een bijzondere foto door ons bewerken.
Neem voor prijzen van collages van meerdere foto’s en/of andere formaten contact met ons op. 


FACEBOOK
CONTACT
Dica Design

Fuchsiastraat 2, Den Haag

Dica Design

070 - 212 89 54

Dica Design

06 - 81 69 00 66

Dica Design
Dica Design
Dica Design
TWITTER
DIÇA DESIGN
KVK 27198560
BTW NL145763997B01
© 2018 DiÇa Design