CMS Gesundheit Versicherung Austausch http://deutschpillen.com/erektile-dysfunktion/viagra-bestellen/ Gruppe Gesundheit psychische Gesundheit
U bevindt zich in: DiÇa Design > Aanbod > Bedrukkingen
BEDRUKKINGEN

Naast het ontwerpen en verzorgen van drukwerk op papier (2-dimensionaal), ontwerpen wij ook voor op (bedrijfs-)kleding, tassen, pennen, usb-sticks en wat al niet meer (3D).
Voor het bedrukken van dit soort items werken wij o.a. samen met Framesport in Monster.

Framesport kan verschillende kledingmerken leveren en u hierin adviseren. Door de nauwe samenwerking met hun zeefdrukkerij kunnen we kwalitatief goede textielbedrukkingen leveren. Of het nu gaat om de bedrukking met uw logo, tekst of webadres, samen met u maken wij een ontwerpvoorstel en dragen wij zorg voor uw bedrukking.

Ook voor relatiegeschenken bent u bij Framesport aan het juiste adres. Samen met u gaan we kijken wat uw wensen zijn, welk artikel het beste bij uw bedrijf past en adviseren wij u over de bedrukking. U kunt hierbij denken aan caps, paraplu’s, handdoeken, tassen, pennen en andere gadgets.

Wij kunnen voor u offertes aanvragen bij diverse aanbieders, het ontwerp drukklaar voor u aanleveren bij een door u gekozen drukker en het drukwerk begeleiden van aanlevering tot eindproduct zodat u ook daar geen omkijken naar heeft.

Benieuwd wat DiÇa Design voor u kan betekenen?
Verstuur een geheel vrijblijvende aanvraag via ons contactformulier of bel 070-2128954.

Hieronder een impressie van door DiÇa Design verzorgde bedrukkingen.


FACEBOOK
CONTACT
Dica Design

Fuchsiastraat 2, Den Haag

Dica Design

070 - 212 89 54

Dica Design

06 - 81 69 00 66

Dica Design
Dica Design
Dica Design
TWITTER
DIÇA DESIGN
KVK 27198560
BTW NL145763997B01
© 2018 DiÇa Design